Storm?

Det blåser som bare det ute.. Noen sier det skal bli storm. Det får det vel bare bli dersom det blir det. Jeg sitter godt inne, jeg. Og huset står støtt på påler, som igjen er dytta 8 meter (sånn omtrent) ned i jorda, de står BOM fast i permafrosten. Så den globale oppvarmingen må holde seg langt unna. For hvis permafrosten slipper taket er det virkelig ille ute med oss som bor her. Ja, ikke så farlig for de som er på fangst, for de har ikke hyttene sine på påler, så det blir nok bare sørpe rundt hyttene deres. Men når jeg tenker meg om så er det vel enda mer ugreie situasjoner som kan oppstå.. Isen smelter og da har ikke krepsen noe sted å yngle og da dør den og da har ikke selen noe å spise og de som spiser sel blir fri for selkjøtt, som feks isbjørnen, den mister maten sin, og da dør den også, da får ikke turistene se isbjørn, og da er det ikke vits med reiseliv her oppe.
Tror jeg skal ta meg et glass melk, det er godt, å da slipper jeg å tenke på alle disse konsekvensene. Det hele begynte med vinden jeg hører der ute. Fort gjort å la tankene fly rundt og tenke på uvesentligheter.

I morgen er det fredag, hiv og hoi, det blir kanskje hyttetur:)

Og appropo hiv og hoi, så tenker jeg på Berserk, håper virkelig båten og mannskapet lever i beste velgående.

Reklame

Om Kirsten Antonsen Kemnitz

Her er jeg, kommet meg på nett for å hjelpe andre og spre glede :) Ta kontakt, jeg svarer deg innen kort tid. kirstek@gmail.com
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s