Inne dag


Strikketøy er et must. Nå blir det sjal i alpaca ull til lillesøster eller en annen søt jente. Været? Overskyet, veldig flatt og hvitt lys. 22 kalde kuldeminus grader brr. Ungene blir nok ikke mye ute i dag. Men med norvis kuldekrem i kinnene, skinnlue, ullbuff, dobbelt par votter og ull&litt mer ull og skuterdress og sorell vintersko med god plass til lester kan de holde seg varme en stund. Har funnet ut at skoene holder varmen så lenge de har plass til litt ekstra. Ingen av skoene som reklamerer med varme føtter ned til 30minus holder det reklamen sier. I alle fulle fall har ikke vi opplevd det med våre barn. Store sko m ekstra ull er best. Kanskje ekstra såle også. Nye tørre sokker og nyvaskede føtter er også med på å holde varmen lengre. Ja, det ble mye sokker og føtter. Chao!
Reklame

Om Kirsten Antonsen Kemnitz

Her er jeg, kommet meg på nett for å hjelpe andre og spre glede :) Ta kontakt, jeg svarer deg innen kort tid. kirstek@gmail.com
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Inne dag

  1. Eple sier:

    Sokker og føtter, det er viktig det ;)Jeg frøs alltid på beina da jeg var liten- og det var helt forferdelig! Varm må man være… Men i Bergen er det heller å holde beina tørr som er utfordringen. Støvler 2/3 av året blir løsningen…Veldig fin farge på strikketøyet ditt! Ha en fin innedag!

  2. AtSvalbard sier:

    Fukt er ikke så enkelt det heller. Liker denne rosafargen, og deilig alpacaull:) takk for at du stakk innom:D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s