Tilbake til hverdagen

Ferien er over. Vi er hjemme igjen etter fire uker på fastlandet. Borte veldig bra, men hjemme aller best!
Det var utrolig godt med lukten av sommer og friskt gress under føttene. Jeg gleder meg til vi flytter ned engang, bo i VÅRT hus, hus med hage, hage med hengekøye og trær og puter og blomster og gress og gitar og lekestue og ridderborg og grønnsaker og trivelige venner… Ja, gid det kunne bli slike dager i vår hage:D Det må jo bety at vi må flytte sør for polarsirkelen hehe. Men først skal vi bo her og nyte hver dag vi får være her i dette vakre landet!
—————————

Det ble to netter i lavvo i sommer. Bålkos, elvebrus og fornøyde unger- og foreldre. Den første kvelden var det litt slitsomt med kveldsstellet, men de fikk krøpet fra seg og gjort seg kjent med den nye boligen vår før vi sa at NÅ er det kveld. Lillestorebror kunne ikke la være og kommentere fuglene som kvitret i skogen,, han ville ut og se, men det ble det ikke noe av.
Ungene syntes det var stas å spise kvelds, frokost og pusse tenner på samme sted; i soveposen.
Andre kvelden var det rett og slett idyll! Storebror og lillestorebror sovnet i soveposene sine ved bålet, mens lillesøster sovnet i lavvoen. Vi bar guttene inn i lavvoen og fikk sitte alene og nyte kvelden og kosen. Stekte vaffel på bålet og hørte på trosten.
Neste dag pakket vi sammen og kjørte til PolarZoo.
—————————

Vel hjemme igjen har vi fått pakket ut og kommet på plass. Måtte nyte det fine været vi har nå, så vi kjørte inn til Bjørndalen og gikk ned på sletta der. Hadde med kaffe, saft og nystekte vaffler. NAM! Glemte børsa, så vi gikk ikke så langt. Det er utrolig vakkert her nå. Blomster, fjell, tundra, sol, skyer, hav, båter, fugler, stille, men yrende liv.

Reklame

Om Kirsten Antonsen Kemnitz

Her er jeg, kommet meg på nett for å hjelpe andre og spre glede :) Ta kontakt, jeg svarer deg innen kort tid. kirstek@gmail.com
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s