Solfestuke

JIPPI! Vi har kommet til solfestuka, og dagene blir lysere og enda mer lys. Det er helt sprøtt hvor fort det går nå. Sola skinner på Hiortfjellet helt til klokka fire om ettermiddagen. Det er vakkert. Rosa, hvitt og brunt og sort i skjønn forening.
Jeg blir aldri lei av utsikten, den er så vakker. Jeg kan sette meg i stolen forran stuvinduene, og rett frem ruver Hiortfjellet, og vrir jeg litt på hodet ser jeg innover Adventdalen. Til venstre for meg ser jeg IGP, UNIS og havna, og så vidt skimter jeg flyplassen. Blir aldri lei av og bare se.
Nå er skutersessongen godt i gang, og stadig vekk ser jeg lange rekker av skutre som skal på tur med håpefulle sjåfører.
—————————-

Her om dagen fikk storebror fluor i nesa. Det endte godt, den havna i magen. Men det var litt pes før den kom så langt. Etter beste evne prøvde vi og få den ut, men det klarte vi ikke. Pappa og storebror dro til sykehuset og legen lyste opp i nesa, men så ingenting. «Agen no» (magen no), sa storebror med et bredt smil om munnen. Storebror fikk premie fra legen og var så glad når han kom hjem.


Reklame

Om Kirsten Antonsen Kemnitz

Her er jeg, kommet meg på nett for å hjelpe andre og spre glede :) Ta kontakt, jeg svarer deg innen kort tid. kirstek@gmail.com
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s